HOGER IN GOOGLE

De beste plek voor
verstoppertje is
pagina 2 van Google.

Google, Google en nog eens Google

Staat het niet op Google? Dan bestaat het niet.

Google, u kunt er onmogelijk omheen. 40.000 zoekopdrachten per seconde, 3.500.000.000 zoekopdrachten per dag en 1.200.000.000.000 zoekopdrachten per jaar wereldwijd (2014). Cijfers waar je u tegen zegt. Google heeft zo’n gigantisch belangrijke plek ingenomen in ons leven dat het niet meer weg te denken is. De doelgroep maakt zo ongelofelijk vaak gebruik van Google dat u bijna gek bent als u hier niet te vinden bent. Niemand zal weet dat u bestaat.

 • -
  Waarom hoger in Google?

  U speelt toch geen verstoppertje met de klant?!

  Om klanten te werven moet u wel gevonden worden. Zowel op bedrijfsnaam als in de branche is het van levensbelang dat uw merk snel gevonden wordt in Google.

  90% Van de Nederlandse bevolking die informatie zoekt via Google, kijkt niet verder dan de eerste pagina. Dan zult u maar net op pagina 2 staan met uw merk.

  Niemand wil verstoppertje spelen voor zijn klanten, u toch ook niet?

 • -
  Op naar de eerste pagina

  Van SEA tot content, Google is onze beste vriend.

  Google is onze beste vriend en onze grootste vijand. Wij zetten elke dag alles op alles om de zoekmachine te doorgronden en hebben de kennis in huis om voor onze klanten een nummer 1 positie in Google te realiseren. Studio Dircken doet meer dan éénmalig SEO of SEA. Wij kunnen dagelijks content creëren voor onze klanten waardoor ze niet alleen de nummer 1 positie pakken, maar ook behouden.

 • Hoger in Google?

  We maken graag kennis met u!

  Maak hier uw afspraak
  4