STRATEGIE & IDENTITEIT

Eerst denken,
en dan pas doen.

STRATEGIE & IDENTITEIT

Wat maakt je anders dan 1000 anderen?

Positioneren is het kiezen van een onderscheidende, herkenbare en geloofwaardige positie in het hoofd van de klant. Het gaat om het innemen van een unieke plek in het brein ten opzichte van concurrenten.

Hoe wilt u dat klanten over uw denken, praten en voelen? Het is van belang dat u weet wat uw merk anders maakt dan alle anderen, maar het is nog veel belangrijker dat de klant dit weet.

 • -
  Waarom positioneren?

  Uw merk was een van de vele andere merken.

  Een klant ziet honderden merken per dag, heeft keus genoeg en ziet door de bomen het bos niet meer. Waarom kiest een klant nou net voor u of juist niet? Een sterke positionering zorgt ervoor dat u opvalt en dat u het gewenste beeld creërt bij de klant.

  Door een goede positionering krijgt u een voorkeurspositie bij de klant, waardoor de klant uw merk als eerste zal overwegen, het beste zal waarderen en uiteindelijk zal kopen. Een goede positionering is de kortste weg naar resultaat voor uw bedrijf en daarom van levensbelang. Durf op te vallen.

 • -
  Hoe positioneren wij?

  Samen bouwen aan een sterk merk.

  Hoe werkt positioneren nou precies? Het gedrag van de klant wordt bepaald door een bepaald beeld dat de klant heeft van de wereld om hem heen. Dat beeld wordt gevormd door waarnemingen en ervaringen op basis van associaties in het hoofd van de klant.

  Een merk is niets anders dan zo’n waarneming. Dit beeld is te beïnvloeden waardoor u bewust en onbewust op het beeld dat de klant heeft van uw merk kunt inspelen. Het gaat om herkenning. Dit is te realiseren door consistent en herkenbaar de onderscheidende kracht van uw merk te communiceren.

  Wat is het gewenste imago? Dit moet herkend worden en vormt de basis voor alles wat we doen. Wij zorgen ervoor dat dit herkend wordt in de markt en maken de vertaalslag naar werk dat overduidelijk alleen van u kan zijn.

 • Meer weten?

  We maken graag kennis met u!

  Maak hier uw afspraak
  3