360 graden fotografie

360 graden fotografie

360 graden fotografie: laat de bezoekers binnenkomen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat opvallende beelden onze aandacht trekken. Daarbij nemen we dingen bewuster en scherper waar. Dit heeft alles te maken met de 360 graden fotografie. Deze vorm van fotografie is op zich niet nieuw, maar pas sinds een korte tijd neemt het een plaats in bij de onlinewereld. Deze vorm van fotografie geeft (potentiële) klanten de mogelijkheid om op een interactieve manier alles over uw bedrijf te laten zien. De klant zelf bepaalt in welke richting hij of zij wilt kijken.

De voordelen van 360 graden fotografie

De klant krijgt een heel goed beeld van het bedrijf, aangezien er een hele tour gevolgd kan worden. Dit creëert een binding, wat een gunstige invloed zal hebben op uw conversie. De klant krijgt namelijk het gevoel dat zij zich werkelijk bevinden in uw bedrijf. Bij een virtuele rondleiding kunnen de klanten uw bedrijf alvast even binnen wandelen, zonder daadwerkelijk de winkel binnen te moeten stappen. Voor een hoop mensen is deze drempel namelijk te hoog. 360 graden fotografie verlaagt deze drempel, waardoor u de kans vergroot dat mensen gemakkelijker uw bedrijf binnen komen. Daarom is het een verstandige keuze om uw bedrijf goed op de kaart te zetten middels deze vorm van fotografie.

De mogelijkheden zijn oneindig

Er zijn een tal van mogelijkheden wat betreft 360 graden fotografie. Met de 360 graden foto’s kan er een virtuele tour gerealiseerd worden. Zo kan er binnen deze tour van presentatie naar presentatie worden gegaan, maar kan er ook een plattegrond geïntegreerd worden in de beelden. Daarnaast kunnen er ook teksten toegevoegd worden aan de foto’s. De virtuele tours zijn beschikbaar voor op een tablet of mobiel, zodat u deze op ieder moment kan laten zien aan de mensen waarvoor het bedoeld is.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

Meer weten?

Maak hier uw afspraak
3