Autobelettering Roosendaal

Autobelettering en Car wrapping

Autobelettering Roosendaal: een rijdend reclamebord

Het beletteren van een auto is een doeltreffende vorm van reclame maken voor uw bedrijf. Aangezien uw bedrijfsauto onmiddellijk opvalt, is het een ideale manier om dagelijks de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Honderden mensen zien namelijk uw autobelettering, wat resulteert in herkenning.

Van een kleine sticker tot het inpakken van een hele auto

Het is aan u de keuze wat uw voorkeur heeft betreft het beletteren van uw bedrijfsauto. Het kan zo zijn dat u enkel uw logo terug wilt laten komen, maar het kan ook zo zijn dat u uw gehele auto wilt laten ‘inpakken’.

Wat betreft het geheel inpakken van een auto, car wrapping genaamd, is het verstandig om hierin uw huisstijl terug naar voren te laten komen.

Dit zorgt voor de herkenbaarheid waardoor mensen uw bedrijf gaan onthouden. Daarnaast is een groot voordeel van car wrapping dat het uw auto meteen beschermt tegen de originele lak. Mocht u de folie eraf willen hebben, dan kan deze krasvrij verwijderd worden.

Er zijn wat betreft auto belettering wederom allerlei opties mogelijk. Zo kan er gekozen worden voor matte folie, maar kan de keuze ook vallen op een 3D-folie.

Ga voor een rijdend reclamebord. Autobelettering Roosendaal!

Met een relatief lage investering kunt u uw auto omtoveren tot een rijdend visitekaartje. Studio Dircken zorgt, in samenspraak met u, voor een krachtig ontwerp. We denken graag mee met de mogelijkheden, zodat de kernboodschap die overgebracht moet worden ook daadwerkelijk overkomt. Autobelettering Roosendaal.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

Meer weten?

Wij ontwerpen en realiseren uw belettering!

Maak hier uw afspraak
3