Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo: waarom laten lezen als laten zien ook kan?

Een goede bedrijfsvideo is een ideaal communicatiemiddel wat een bijdrage levert aan de naamsbekendheid. Het grootste voordeel van een video is dat er in een zeer korte tijd een bedrijf uitvoerig weergegeven kan worden. Een ander belangrijk voordeel is dat zoekmachines als Google websites met video content hoger in de zoekresultaten plaatst. En daarnaast blijkt ook nog eens dat bezoekers meer tijd op uw website zullen doorbrengen wanneer u een bedrijfsvideo plaatst. Zo blijkt dat de video u werk uit uw handen zal nemen. Al met al dus alleen maar voordelen om het laten maken van een bedrijfsvideo te overwegen.

Welk effect heeft een video?

Bewegend beeld heeft uiteraard een grotere impact dan geschreven tekst, want mensen zijn nu eenmaal visueel ingesteld. De mensen zullen het gevoel krijgen alsof ze in een korte tijd uw bedrijf leren kennen. Dit resulteert in een grotere kans op afname van een product of dienst. Uit onderzoek is gebleken dat na 72 uur 75% van de mensen de boodschap heeft onthouden van een video. Dat is nogal een verschil met de 25% van de mensen die de boodschap hebben onthouden na het lezen van een tekst!

De werkwijze

Met de creativiteit van Studio Dircken wordt er een concept bedacht om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven middels een video. Aan de hand van dit concept zullen de wederzijdse verwachtingen besproken worden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw wensen te realiseren in een video. Door onze opgedane ervaring kunnen wij ook meedenken over mogelijkheden. Ondanks dat er steeds meer bedrijfsvideo’s gemaakt worden, zorgt Studio Dircken er keer op keer voor dat er een unieke video gemaakt wordt. De mensen zullen op deze manier uw bedrijf beter leren kennen, waardoor de keuze sneller zal vallen voor uw bedrijf.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3