Brochure ontwerp

Geef uw klant iets mee dat tastbaar is

Brochure ontwerp: iets tastbaars meegeven

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om klanten te bereiken. Een aantal middelen zijn echter meer gericht op de langere termijn, waaronder een brochure. Wanneer u meer wilt vertellen over uw bedrijf, product of dienst, dan is een brochure een zeer geschikt communicatiemiddel. Een brochure heeft meerdere pagina’s, wat de mogelijkheid biedt om meer uitleg te geven. Daarnaast kan er dankzij deze ruimte gebruik gemaakt worden van visualisatie.

Een brochure mag dan niet het meest moderne middel zijn om te communiceren, maar desondanks blijkt het gebruik van brochures effectief te zijn. Daarnaast is een voordeel aan een brochure dat een klant in alle rust een gepast moment kan kiezen om er doorheen te bladeren. Het is dus de moeite waard te zijn om te investeren in een overzichtelijke, passende brochure voor uw bedrijf.

Een goede brochure

Een belangrijk kenmerk van een goede brochure is een opmaak welke opvalt en aanspreekt. Verder hoort een brochure professionaliteit en geloofwaardigheid uit te stralen. Wederom is het verstandig om gebruik te maken van uw huisstijl in de brochure, aangezien dit de merkherkenning van uw bedrijf vergroot.

Het maken van een brochure

Voordat er een start gemaakt kan worden met het ontwerpen van een brochure moeten een aantal aspecten besproken zijn. U bepaalt namelijk de doelgroep, het doel van de brochure, welke ‘call to action’ u gebruikt en bovendien ook de differentiatie. Bij het gehele proces vindt er een nauwe samenwerking plaats om aan uw wensen te kunnen voldoen. Samen met u streven we ernaar dat uw brochure uitdaagt om open te slaan en te lezen.

Een brochure in de maak

Studio Dircken werkt aan de hand van uw wensen en eisen. Daarom kunt u, indien gewenst, uw teksten en foto’s zelf aanleveren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor adviezen over formaat, aantal pagina’s, kleurgebruik en inhoud. Er zijn enkele aspecten die u toe kan voegen om uw brochure ontwerp uniek te maken, waarbij te denken valt aan een bijzondere papiersoort of een speciale vouwconstructie. Op deze manier wordt er gewerkt aan een vernieuwend brochure ontwerp, waardoor uw onderneming een frisse en unieke uitstraling krijgt.

 

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3