Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Middels zoekmachine marketing bezoeken zoveel mogelijk mensen uw website. Dit is een hele mooie stap, maar echter zijn we er dan nog niet. Het is essentieel dat de bezoekers de inhoud te zien krijgen waar ze naar op zoek zijn. Daarbij moeten een aantal aspecten terugkomen. Er zullen er hier een aantal benoemd worden, namelijk:

  • De inhoud sluit aan bij waar de bezoekers naar op zoek zijn
  • De inhoud moet er aantrekkelijk uit zien
  • Voor de bezoekers moet de website voor zich spreken qua werkwijze
  • Het creëren van mogelijkheden tot conversie moeten geplaatst worden

Wat is conversie?

Aan de afbeelding is af te leiden dat conversie betekent dat het doel van uw bedrijf bereikt is. Dit wordt dus veelal uitgedrukt in percentage. In de meeste gevallen ligt de conversieratio maar tussen de twee en drie procent. Dat betekent dat maar liefst 97% tot 98% niks besteld na een bezoek op uw website. Hieruit blijkt dat er veel verbetering mogelijk is en conversie optimalisatie is hiervoor een optie.

Kortom..

Simpelweg wordt de effectiviteit van de website dus vergroot. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk omzet gehaald wordt uit bestaande bezoekers. Het kan zijn dat er een bestelknopje van kleur wordt veranderd, maar het kan ook zo zijn dat er ingewikkelde strategieën toegepast. Voor al deze optimalisaties wat betreft conversie bent u bij Studio Dircken aan het juiste adres.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3