DRUKWERK & SIGNING

Maak indruk
met het beste
drukwerk!

Maak uw merk tastbaar

Hoogwaardig drukwerk maakt uw merk tastbaar

Online, online, online. We zijn allemaal online, altijd en overal. Via apps, websites en social media krijgen we onze informatie binnen en het lijkt alsof kranten, flyers, banners en posters overbodig zijn geworden. Maar vergis u niet! Drukwerk kan meer voor uw merk betekenen dan u in eerste instantie denkt. Juist in dit online tijdperk is drukwerk het perfecte middel om net even anders te zijn. En daar houden we van, net even anders.

 • -
  Waarom drukwerk

  Tastbaar, persoonlijk en onderscheidend. Offline heeft toekomst.

  Een goed stuk drukwerk kan in deze online tijd een boost geven aan uw onderscheidende kracht. Daarnaast is het nog steeds een zeer effectief middel. Maar denk ook eens aan de beleving die u meegeeft aan de klant.

  Een tastbaar geschenk dat u kan voelen en ruiken. Drukwerk dat speciaal voor u gemaakt is, is als een bezoekje aan de bioscoop. Het is een unieke beleving waarbij het niet alleen gaat om de film; het gaat om de beleving eromheen. Dat maakt het speciaal.

 • -
  Wat hebben we in huis?

  Maak indruk, met drukwerk

  Studio Dircken begrijpt de onderscheidende waarde van goed drukwerk, maar begrijpt ook de online samenleving. Daarom zoeken wij samen met onze klanten naar de perfecte combinatie tussen online- en offline middelen om op die manier een sterk merk te bouwen.

  Vanuit een heldere strategie ontwikkelen wij een strak design voor drukwerk dat de doelstellingen van onze klant alleen maar kan overtreffen. Drukwerk moet opvallen, onderscheiden, speciaal en persoonlijk zijn en dat is precies waar we goed in zijn! We zorgen voor het “WOW!-gevoel”, waardoor uw merk een beleving wordt.

 • Meer weten?

  We maken graag kennis met u!

  Maak hier uw afspraak
  3