Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk: van concept tot realisatie

In eerste instantie wordt er bij het woord ‘drukwerk’ vaak gedacht aan visitekaartjes, enveloppen, brochures, flyers e.d. Echter kunt u ook denken aan mappen, verpakkingen of een gepersonaliseerde mailing. Zoals blijkt zijn er veel mogelijkheden omtrent het drukken van teksten en/of afbeeldingen.

Waarom kiest u voor Studio Dircken?

Er heerst een grote concurrentie wat betreft de drukwerkwereld. We worden gelokt met allerlei scherpe prijzen naar diverse websites. Het is dan alleen maar de vraag of u de kwaliteit krijgt die u met uw bedrijf wilt uitstralen. Bij Studio Dircken is er rekening gehouden met alle aspecten die belangrijk zijn om goed drukwerk te leveren. Hierbij valt te denken aan de druktechniek, het formaat, de afwerking, maar ook de levertijd speelt een rol.

Onze kwaliteiten

Studio Dircken ontwerpt, personaliseert en bezorgt. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact, zodat het uiteindelijke product volledig naar wens is. We denken graag met u mee, waarmee we een verrassend eindproduct kunnen creëren. Onderstaande kwaliteiten zult u terug zien in het proces van het drukwerk.

  • Doelgericht
  • Vakkennis
  • Snelle levering
  • Compleet van A tot Z

Zoals u ziet, neemt Studio Dircken u alles uit handen.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3