Flyers en posters

Maak uw bedrijf zichtbaar

Flyers en posters: maak uw bedrijf zichtbaar

Aandacht trekken; dat is hetgeen wat u als bedrijf wilt doen met een flyer of poster. Uw bedrijf wilt de doelgroep niet alleen bereiken, maar bovendien verrassen en informeren. Studio Dircken neemt daarom geen genoegen met simpelweg tekst op papier te zetten met een afbeelding erbij.
Zo wordt er door onze ontwerpers gestreefd naar flyers en posters die ‘iets’ hebben, waarbij er gebruik wordt gemaakt van krachtige kleuren en vormen.

Activeer je doelgroep!

Flyers en posters zijn een goed middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Flyers hebben voornamelijk de bedoeling om nieuwe klanten binnen te halen. Daarentegen hebben posters vaak de bedoeling om aandacht te krijgen binnen een bepaald gebied. Een professioneel ontwerp is bij beide varianten essentieel, aangezien dit ontwerp belangrijk is voor de effectiviteit en het overbrengen van uw boodschap.

Flyer en poster op maat

Voorafgaande aan het maken van een concept wordt de strategie besproken. Middels een nauwe samenwerking wordt er vervolgens een doeltreffende flyer of poster ontworpen waar uw doelgroep niet zomaar voorbij loopt. Om dit te bereiken moeten de kleuren, teksten en foto’s passen bij uw boodschap. Het bepalen van deze kenmerken kan namelijk het verschil maken. Wanneer u voorkeur heeft om uw eigen foto’s te gebruiken, dan kan Studio Dircken uiteraard hier een passend voorstel voor doen. Aan het eind van de rit zal uw flyer of poster perfect aansluiten op het doel waarvoor u ze heeft laten maken.

Herkenbaarheid

Wanneer u een flyer of poster combineert met bijvoorbeeld een website, dan worden de kansen op meer klandizie wederom vergroot.
Mocht u naast een flyer of poster interesse hebben in een bijpassende website, dan kunt u hier meer informatie over vinden.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3