reclamebureau Roosendaal
FOTOGRAFIE & VIDEO

Laat zien
wie u bent en
wat u doet.

Meerwaarde van fotografie & video

Een visuele rondleiding door uw organisatie.

U bent trots op uw organisatie en dat mag de hele wereld weten. Iedereen mag zien hoe het er bij u aan toe gaat en wat is dan een betere manier om dit te doen dan met fotografie en video. Een uiting wordt persoonlijk met een foto of video van uw personeel, pand, product of dienst. Door het gebruik van foto en video schept u een band met de klant en laat u zien wie u bent.

 • -
  Waarom fotografie & video?

  Goed verhaal. Kunt u dat herhalen?

  Laten zien, het woord zegt het al: zien. Er is geen betere manier om de klant te laten zien wat uw merk is en doet dan met fotografie en video. De wereld vult zich met visuele informatie om de boodschap van bedrijven over te brengen.

  Met resultaat, want visuele content werkt. 90% van de informatie die naar onze hersenen wordt gestuurd is visueel, en mensen nemen visuele informatie veel sneller op dan tekst. 60.000 keer sneller om precies te zijn! Beeld geeft u de kans om veel sneller uw verhaal te vertellen dan tekst.

  Fotografie & video is de tool om de zichtbaarheid (on – en offline) van uw merk te vergroten en uw boodschap te versterken. Laat deze tool niet links liggen, pak hem op en ga samen met Studio Dircken aan de slag om uw merk te laten zien aan de wereld!

 • -
  In de praktijk

  Breng uw merk in beeld!

  Studio Dircken kan veel voor u betekenen op het gebied van fotografie & video. Denk aan productfotografie of portretfotografie, maar bijvoorbeeld ook aan bedrijfsvideo’s en promovideo’s.

  Uw merk, product of dienst en onze kennis en ervaring op het gebied van fotografie en video. De basis voor het perfecte beeld.

  Voordelen van professionele fotografie:

  • Onderscheidend vermogen, u laat zien wie u bent.
  • Plezierige en transparante ervaring voor de bezoeker.
  • Makkelijk te gebruiken in andere media-uitingen.
  • Eenmalige investering.
 • Meer meten?

  We maken graag kennis met u!

  Plan hier uw afspraak
  3