Logo ontwerp

Wij creëren een nieuwe uitstraling van uw bedrijf

Een logo, waaraan je een merk of een bedrijfsnaam herkent’

Met een logo wordt een bedrijf op de kaart gezet. Door een logo moet in één oogopslag duidelijk zijn waar uw bedrijf voor staat.

Het ontwerp van dit logo moet daarom naadloos aansluiten op hetgeen wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Het is uw beeldmerk, wat de basis is van het imago van uw onderneming.

Header-Strategie-&-Ideniteit

Wat maakt een logo een ‘goed logo’?

Een goed logo zorgt dus voor een hoge herkenbaarheidsfactor, wat het karakter en de kernwaarden van uw bedrijf uitstraalt. Er zijn 5 principes die nagestreefd moeten worden om dit te behalen, namelijk door:

  • Eenvoud
  • Geschiktheid
  • Tijdloos
  • Veelzijdig
  • Memorabel

Laat STUDIO DIRCKEN je unieke logo ontwerpen

Allereerst worden de kernwaarden middels een brainstormsessie besproken, waarbij de verwachtingen in kaart worden gebracht. Vervolgens gaat Studio Dircken aan de slag met het maken van concepten, waarbij het creëren van de nieuwe identiteit van uw bedrijf van start gaat.

Middels een nauwe samenwerking komt het logo tot stand, waarbij het resultaat een ontworpen logo is waar u als bedrijf trots op bent.Samen met u zoekt STUDIO DIRCKEN naar de passende uitstraling voor de doelgroep die u wilt aanspreken. Dit kan zowel leiden tot een modern, hip ontwerp als een klassiek, stijlvol ontwerp.

100% tevredenheidsgarantie

De 100% tevredenheidsgarantie houdt in dat STUDIO DIRCKEN het ontwerp blijft aanpassen totdat u volledig tevreden bent. Er is voor deze manier van werken gekozen, aangezien STUDIO DIRCKEN een ontwerp af wilt leveren waarbij u een goed gevoel heeft. Om die reden is er op ieder moment van het proces ruimte voor feedback, waardoor er stap voor stap gewerkt wordt naar wederzijdse tevredenheid.

 

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3