Nieuwsbrieven

De kans om een verschil te maken

Nieuwsbrieven: de kans om een verschil te maken

Waar vroeger nog dozen vol nieuwsbrieven via de post verzonden werden, kan het tegenwoordig veel makkelijker met de digitale nieuwsbrief via mail. Met de opkomst van social media lijkt het er echter op dat bedrijven steeds vaker de nieuwsbrief achterwege laten en verwijzen naar Facebook of Twitter.

Kiezen voor een nieuwsbrief

Een nieuwsbrief biedt ruimte om informatie overzichtelijk weer te geven en is geschikt voor uitgaves die regelmatig terugkeren. Een nieuwsbrief wordt dus met name gemaakt om contact te houden met klanten en top of mind te blijven. Deze brief moet precies de goede hoeveelheid informatie bieden om klanten te stimuleren om uw bedrijf nog eens te bezoeken. Om elke lezer aan te spreken, is het van belang om voor iedereen iets interessants te plaatsen, waardoor u een zo groot mogelijk publiek bereikt. Aangezien het aanbod op deze manier gevarieerd is, verhoogt u de kans dat er mensen geïnteresseerd raken door uw nieuwsbrief.

Voordelen van een digitale nieuwsbrief

  • Snelle verzendtijd
  • Zekerheid dat de informatie bij uw klanten aankomt
  • E-mail is één van de meest gebruikte vormen van communicatie
  • De mogelijkheid om ze persoonlijk te maken
  • U kunt zelf bepalen wat uw klanten zien
  • Actualiteit
  • En bovendien goed voor het milieu

De inhoud

Studio Dircken gaat de uitdaging aan om elke nieuwsbrief zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De informatie die middels de nieuwsbrief overgebracht wordt, zal aansluiten bij wat de mensen willen weten en niet alleen wat u ze wilt vertellen. Op deze manier vergroot u de impact van de brief. Wanneer u mensen tot actie wilt aanzetten, dan zullen onze ontwerpers middels de nieuwsbrief duidelijk laten blijken hóe. Al met al kan een mooi design van een nieuwsbrief ervoor zorgen dat uw nieuwsbrief daadwerkelijk gelezen wordt.

Echter…

Hoewel we leven in een digitaal tijdperk heeft het versturen van nieuwsbrieven via de post ook zijn voordelen.
Juist in dit tijdperk is drukwerk een geschikte manier om u te onderscheiden van de rest.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3