Online strategie

Online strategie

Online strategie

Het hebben van een mooie website op zich is niet meer genoeg. Je bereikt meer door een online strategie te bepalen. Er is namelijk een bepaalde mate van sturing nodig bij deze online activiteiten.

De werkwijze

Studio Dircken werkt vanuit de huidige strategie van uw bedrijf. Naar aanleiding van deze strategie wordt er een online strategie ontwikkeld. Wij bekijken wat u als bedrijf wilt uitdragen. Wie zijn uw klanten en hoe wilt u zich online onderscheiden? Naar aanleiding van deze antwoorden kunnen er online doelstellingen geformuleerd worden. Vervolgens gaan we bepalen hoe we deze doelstelling gaan bereiken. De online kanalen worden op een doeltreffende manier ingericht. Wanneer dit gebeurd is, dan blijven wij de statistieken bijhouden om te analyseren of de doelstellingen daadwerkelijk behaald worden met onze ontwikkelde online strategie. Wanneer dit nodig is, dan passen wij uiteraard deze strategie aan.

De voordelen

  • Er wordt een eenduidig beeld geschetst tussen het bedrijf en de online kanalen
  • Inzicht in hoe succesvol u bent
  • Resultaten behalen die gericht zijn op uw doelstellingen
  • Eenheid in uw online kanalen

Het algemene doel van een online strategie is dat een bezoeker geprikkeld wordt en nieuwsgierig raakt door het zien van uw website.

Verschillende doeleinden online strategie

  • Oriëntatie: u wilt mensen informeren over uw diensten of producten
  • Relatiebinding: u wilt mensen binden aan uw merk
  • Leadgeneratie: uw voornaamste doel is het genereren van leads
  • Sales: uw hoofddoel is het verkopen van online diensten of producten

Wij streven ernaar om uw website écht succesvol te maken, waarbij een online strategie de basis is. Het is namelijk het grote fundament van alle online activiteiten. Wilt u meer omzet halen uit uw website, dan kunnen wij met u samenwerken om een best passende online strategie te ontwikkelen.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3