Portretfotografie

Portretfotografie

Portretfotografie

In de tijd van nu zijn er veel bedrijven die zichzelf profileren op het internet. Het hebben van portretfoto’s van de werknemers is van dan groot belang. Net zoals bij bedrijfsfotografie maakt portretfotografie uw bedrijf niet alleen persoonlijker, maar ook sterker. Het vergroot het vertrouwen naar de klant toe.

Werkwijze

Het is prettig om voorafgaande aan de portretfotografie door te nemen wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Op deze manier kunnen wij kijken in hoeverre we uw wensen kunnen realiseren en zijn de foto’s altijd te gebruiken waarvoor u ze wilt. Natuurlijk denken wij graag met u en uw ideeën mee om de mogelijkheden te vergroten. Met Studio Dircken mikken wij op ontspannen en pure foto’s. Extreem geposeerde houdingen worden dan ook vermeden. Uiteraard wordt er wel aandacht besteed aan de houding en de juiste gezichtsuitdrukking. Op deze manier kunnen wij garanderen dat elk persoon op een natuurlijke manier op de foto zal staan. Het is niet voor iedereen gemakkelijk om onmiddellijk goed op een foto te staan en daarom wordt er uiteraard zoveel tijd genomen als nodig is.

Nabewerking en verder

Studio Dircken zorgt voor een uitstekend verzorgd eindproduct. Door middel van nabewerking wordt dit doel bereikt. De geselecteerde foto’s krijgen allen een nabewerking. Dit houdt in dat de effecten geoptimaliseerd worden. Wanneer het nodig is, dan zal de huid geretoucheerd worden en eventuele filters toegepast worden. Uiteindelijk zullen de foto’s als digitaal bestand aangereikt worden, zowel als in drukwerkresolutie als in internetresolutie. Dat maakt onze portretfotografie geschikt om te plaatsen op websites en brochures of in magazines. Mocht u/uw bedrijf de foto op groot formaat willen, dan is hiervoor ook een mogelijkheid.

Kortom..

Studio Dircken zorgt voor portretfoto’s welke uw persoonlijkheid en functie uitstralen, waardoor de juiste boodschap overgebracht wordt naar de klant. De identiteit van uw bedrijf zal wederom teruggezien worden in de foto’s.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3