De Moriaan

Geniet van de heerlijk gerechten bij De Moriaan

De Moriaan eten & drinken

De Moriaan Eten & Drinken is al jaren een fenomeen in Roosendaal, gevestigd op het altijd sfeervolle Tongerloplein hebben ze met een goed restaurant en een gezellig café alles in huis om er een leuke dag te beleven. STUDIO DIRCKEN heeft met het ontwerp voor De Moriaan de smaakvolle beleving doorgevoerd in de huisstijl.

Complete huisstijl ontwikkeling

De smaakvolle beleving die de bezoekers van De Moriaan ervaren overbrengen en het vertrouwde van de Moriaan in een nieuw jasje, dat was de insteek. Vanuit dat startpunt heeft STUDIO DIRCKEN na een goede brainstormsessie met de opdrachtgever besloten dicht bij de vertrouwde kernwaarden van De Moriaan te blijven en deze in een modern, nieuw jasje te steken. Dit heeft gezorgd voor een complete doorontwikkeling van de huisstijl.

Een kijkje in de keuken

Door het gebruik van fotografie heeft STUDIO DIRCKEN een letterlijke kijk in de keuken van het bedrijf gegeven waardoor de doelgroep direct een idee heeft van wat ze kan verwachten bij De Moriaan, zowel in het restaurant als in het café. De smaakvolle beleving van De Moriaan in beeld gebracht. Deze fotografie is vervolgens ook gebruikt voor een advertentie welke hieronder is weergegeven.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

3