ONLINE & OFFLINE ACTIVEREN

Restaurant Adriatico
Italiaans genieten

Restaurant Adriatico & Studio Dircken

Restaurant Adriatico is een een korte tijd goed bekend geworden in Roosendaal. En niet voor niks. Elke dag zetten de Italiaanse chefs alles op alles om de gasten te laten genieten van de lekkerste, traditionele gerechten. Nadat Restaurant Adriatico is begonnen hebben ze Studio Dircken ingeschakeld om diverse online – en offline uitingen voor ze te realiseren. Het doel: nog meer bekendheid voor het restaurant en inzicht in de diverse mogelijkheden als een grote feestzaal, vip-ruimte, feestjes, etc.

Een sterke online & offline combinatie

Door verschillende offline – en online middelen met elkaar te combineren is er een sterke mix gecreëerd vanuit waar Restaurant Adriatico de diverse doelgroepen kan bereiken. Zo hebben we diverse campagnes gevoerd via de online kanalen als Facebook en de website in combinatie met flyers verspreid door de stad. Maar ook hebben we de digitale billboards in Roosendaal ingezet om een grote doelgroep te bereiken. Door deze mix kunnen we op elk gewenst moment de gewenste doelgroep bereiken.

De doelgroep bereiken, betrekken en activeren.

Met diverse Facebookcampagnes hebben we de doelgroep van Restaurant Adriatico weten te bereiken, betrekken en activeren. Met originele win-acties, maar ook met persoonlijke – en informatieve posts. Door een goede balans in berichten en een duidelijke content-kalender geeft Studio Dircken vorm aan een herkenbare, actieve social media communicatie. Dit heeft gezorgd voor een flinke stijging in het bereik van de opdrachtgever, maar het belangrijkste: een stijging in reserveringen!

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4