Aggregated Group

Spelersmakelaars in de europese markt

Aggregated Players Management Group

De doelstelling van Aggregated is om voor iedere aan hen verbonden speler altijd het hoogste doel na te streven. De beste resultaten kunnen bereikt worden door het delen en combineren van ieders kwaliteiten en op die manier brengen ze de spelers naar een hoger niveau. Aggregated bestaat uit mensen met diverse competenties die één gemeenschappelijke passie delen, namelijk de passie voor de voetbalsport en de spelers.

Huisstijlontwikkeling

STUDIO DIRCKEN heeft een complete huisstijl ontwikkeld voor Aggregated die aansluit bij het professionele – en sportieve karakter van de klant. Op die manier wordt de identiteit van Aggregated vertaald naar de praktijk.

Fotografie

Door middel van fotografie heeft STUDIO DIRCKEN het team van spelersmakelaars in beeld gebracht om op die manier het persoonlijke karakter van Aggregated uit te lichten. Zo weet iedereen met wie je te maken hebt, wel zo prettig.

Interactief door het management team

Met de modernste technieken hebben we een interactief gedeelte in de website van Aggregated gebouwd zodat de bezoeker op een gebruiksvriendelijke manier door het management team kan navigeren. Check het hier.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4