BRANDING, WEBSITE & FOTOGRAFIE

De occasions van morgen!

Autobedrijf Gebr. Raaijmakers & Studio Dircken

Autobedrijf Gebr. Raaijmakers is een gerenommeerd autobedrijf met streng geselecteerde occasions in Zuid-West Brabant, Steenbergen. Ze staan voor een divers en exclusief aanbod, afkomstig van leasemaatschappijen en gerenommeerde dealers. En dat doen ze al jarenlang. Nu werd het tijd voor een modernisering van de identiteit van dit gerenommeerde bedrijf. Vanwege de grote ervaring van Studio Dircken in de automotive industrie hebben ze ons ingeschakeld voor een moderne identiteit en een bijpassende website. Tevens zijn we aan de slag gegaan met fotografie, een communicatie concept en copywriting om zo in zijn totaliteit een sterk merk weg te zetten wat klaar is voor de toekomst.

Een moderne, gebruiksvriendelijke website.

Na de realisatie van de identiteit kon uiteraard een moderne, gebruiksvriendelijke website niet achterblijven. Het doel was de ontwikkeling van een platform vanuit waar de websitebezoeker gemakkelijk het aanbod van Autobedrijf Gebr. Raaijmakers kan bekijken en het contact op kan nemen voor een afspraak. Tevens wilde de opdrachtgever middels de nieuwe website graag een kijkje in de keuken geven van het bedrijf. Met de juiste teksten en fotografie is dat gelukt. Zodoende is er een online platform gerealiseerd vanuit waar Autobedrijf Gebr. Raaijmakers actief kan gaan communiceren.

Persoonlijker communiceren met echte beelden.

Autobedrijf Gebr. Raaijmakers is een bekend bedrijf in de regio wat al ruim 25 jaar bestaat. En dat is natuurlijk niet voor niks. Behalve het sterke aanbod wordt het bedrijf ook gemaakt door de personen achter het bedrijf en de sfeer op locatie. Met professionele fotografie hebben we het bedrijf in zijn totaliteit in beeld gebracht. Zo krijgt de websitebezoeker direct een mooie, realistische indruk van Autobedrijf Gebr. Raaijmakers.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

3