Branding, Fotografie & Website

Automotions Dealer Occasions - U merkt het verschil.

Een unieke identiteit in lijn met de Automotions Groep identiteit.

Automotions Dealer Occasions is een onderdeel van de Automotions Groep. Het was daarom van belang dat de identiteit en branding in lijn zou zijn, maar wel onderscheidend. Zodoende is het huisstijl ontwerp voor Automotions Dealer Occasions tot stand gekomen. De huisstijl is uiteindelijk vertaald naar visitekaartjes, offertemappen, briefpapier, enveloppen, maar ook intern in de showroom doorgevoerd. De opdracht ging echter verder dan enkel de huisstijl. Het doel was een onderscheidend concept met een onderscheidende uitstraling waarmee de klant een unieke positie in de automotive branche zou innemen.

U merkt het verschil bij Automotions Dealer Occasions.

Hoe laat je nou zien dat Automotions Dealer Occasions anders is dan alle andere occasionbedrijven? Door te laten zien waar het verschil zit! Het concept “U merkt het verschil” is geboren. Bij deze klant is het van belang dat u zich thuisvoelt. Daarom maken ze graag eerst kennis in de huiskamer in de showroom. Drinken ze eerst een kop koffie met klant. En stellen ze u daarna voor aan de auto’s. U merkt het verschil. Geen kille, koude autogarage met gladde verkopers. Een warme omgeving waar de tijd voor u wordt genomen. Het was aan Studio Dircken om dit verschil in zowel emotional als unique selling points te vertalen. Daaruit zijn onder andere onderstaande 6 zekerheden tot stand gekomen.

Het aanbod van occasions centraal op de nieuwe website.

De nieuwe website is het verlengstuk van de verkoop voor Automotions Dealer Occasions. Hier wordt dagelijks het nieuwe aanbod toegevoegd. Het aanbod is gemakkelijk via diverse filteropties aan te passen naar de wensen en eisen van de websitebezoeker. Zo kan deze bezoeker gemakkelijk en snel zien of er een geschikte auto te vinden is. Staat er geen geschikt model voor u tussen? Dan kunt u ook een zoekopdracht plaatsen en gaat Automotions Dealer Occasions voor u op zoek. Zaken die speciale aandacht hebben gehad in de ontwikkeling van deze website: gemakkelijk en gebruiksvriendelijk zoeken (filter opties), koppeling met OBS Voorraad, beleving & persoonlijk (verhaal en fotografie) en diverse call-to-actions om met de websitebezoeker in contact te komen. Een succesvolle website en een mooi project, want de verkoop van auto’s is na lancering van de website aanzienlijk gestegen! Bekijk de website van Automotions Dealer Occasions hier: www.automotions-dealeroccasions.nl

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4