Branding, Fotografie & Website

AutoStrada Roosendaal - Ieder zijn auto

Studio Dircken & AutoStrada: samen vanaf 0 begonnen.

AutoStrada is opgericht om het Occasion bedrijf van Roosendaal en omstreken te worden. AutoStrada staat letterlijk voor ‘weg zonder conflicten’. Het is de missie om de klanten op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop van een auto. AutoStrada denkt altijd in oplossingen, want bij hen staat de klant écht op nummer 1. AutoStrada is een jong bedrijf wat de volledige realisatie van het merk op alle marketingkanalen uit handen heeft gegeven aan Studio Dircken. Samen zijn we vanaf 0 begonnen en hebben we AutoStrada stevig in de markt gezet.

Van strategie en concept naar identiteit en huisstijl.

De samenwerking tussen Studio Dircken en AutoStrada is begonnen met de ontwikkeling van de strategie en het concept. De basis van elk succesvol merk. Vanuit deze fundering is een start gemaakt met de visuele identiteit en hieruit is een complete huisstijl geboren. Van de visitekaartjes en het briefpapier tot de enveloppen en offertemappen. Het resultaat ziet u hierboven.

Een professionele, converterende website voor AutoStrada Roosendaal.

De kracht van AutoStrada zit hem niet alleen in de persoonlijke service en sfeer binnen het bedrijf, maar vooral in het continu wisselende, gevarieerde aanbod van occasions. Het was dan ook de missie om elke occasion een mooi online podium te geven voor de verkoop. Daarnaast moest niet alleen het aanbod een centrale rol krijgen, maar spelen ook zaken als financiering, inkoop en garantie een belangrijke rol. Dit totaalplaatje maakt een volledige, professionele website voor AutoStrada vanuit waar diverse doelgroepen bereikt worden. Maar het allerbelangrijkste is de conversie en die resultaten mogen er zijn! In de korte tijd dat AutoStrada bestaat speelt de website een centrale rol in de verkoop wat maakt dat niet alleen Studio Dircken maar ook de opdrachtgever erg tevreden zijn over het resultaat.

De fundering is gelegd, nu gaan we activeren!

AutoStrada begrijpt als geen ander dat een succesvolle marketing niet bestaat uit het realiseren van een concept, identiteit en website. Het is daarmee nog niet klaar. Sterker nog, het begint dan pas. Studio Dircken is daarom ook ingeschakeld voor diverse thema – of actiecampagnes om nieuwe en huidige doelgroepen te bereiken. Gezien de terugloop in showroom bezoek vaak met het doel om de doelgroep weer naar de showroom te krijgen en AutoStrada als bedrijf te ervaren. De activaties voor AutoStrada gaan van flyers en folders tot aan thematische Facebook posts en after sales. Studio Dircken denkt als strategisch en creatief partner graag mee om merken na realisatie nog beter in de markt te zetten, nieuwe doelgroepen te bereiken en de verkoop te stimuleren.

Omdat persoonlijke beelden echt een verschil maken.

U kent ze wel. De stockfoto’s van een glimlachende receptioniste, de geschudde hand van Amerikaanse mannen met een Prodent glimlach in pak. Daar houden wij bij Studio Dircken niet zo van. Mensen doen niet alleen zaken met een bedrijf, ze doen zaken met een persoon. Daarom vinden wij dat die persoonlijkheid centraal moet staan in de beeldtaal van uw merk. Daarin valt er nog echt een verschil te maken. Zo ook voor AutoStrada. Studio Dircken heeft diverse fotoshoots georganiseerd waarin merk, showroom en personeel centraal stonden. Een kleine greep uit de beelden ziet u hieronder, maar ook in de andere media-uitingen terugkomen.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

3