Branding

Dr. Sticker
Maakt reclame beter

Dr. Sticker: ideeën omzetten naar beeld wat aanzet tot prikkeling.

Dr.Sticker is de specialist op gebied van reclame en sign producten. Ze maken elk idee zichtbaar met binnen- of buiten reclame. Centrale waardes voor Dr.Sticker zijn: aandacht, kwaliteit & snelle levering. Ze voorzien van carwrapping tot gevelbelettering, van reclameborden tot fotobehang, van vlaggen tot vloerbelijning. Studio Dircken heeft de identiteit & huisstijl, de website en diverse activaties ontwikkeld.

Van idee naar realisatie. Van concept naar identiteit.

Het concept van Dr. Sticker spreekt direct aan tot de verbeelding door het thematische gebruik van de dokter in het logo, de pay-off en de communicatie. Daarmee lag er voor Studio Dircken de mooie opdracht om dit te vertalen naar een onderscheidende, opvallende identiteit welke 360 graden werd doorvertaald in de huisstijl. Studio Dircken maakt de identiteit beter.

Meer online succes voor Dr. Sticker!

Na de realisatie van de identiteit is Studio Dircken tevens ingeschakeld om een slimme, productgerichte website te ontwerpen en realiseren. Gezien de enorme diversiteit in de producten is er de keuze gemaakt om voor alle producten specifieke landingspagina’s in te richten welke als landingsbaan dienen om de websitebezoeker tot verkoop aan te sturen. Door elk product uitvoerig te omschrijven wordt de websitebezoeker van alle nodige informatie voorzien om tot een verkoopbeslissing over te gaan. Dit wordt gemakkelijk gemaakt door de call-to-action aan de zij – en onderkant van elke pagina en gestimuleerd door USP’s waarom Dr. Sticker een goede keuze is.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4