Branding, Fotografie & Website

Iedereen een financiële meester.

Financiële Meesters & Studio Dircken

Financiële Meesters voorziet iedereen van een onafhankelijk hypotheekadvies met altijd de laagste rentegarantie, omdat ze met alle aanbieders in Nederland samenwerken. Met meerdere vestigingen in Nederland kunnen ze landelijk iedereen voorzien van een passende hypotheek bij ieders situatie. Studio Dircken is ingeschakeld voor de re-branding en website. Een mooi project waarbij we het volledige merk onder handen mochten nemen. De opdrachtgever gaf aan dat de perceptie bestond dat Financiële Meesters zich richtte op het hogere segment en dat daarmee doelgroepen gemist werden. Hierop hebben we de slogan “iedereen een financiële meester” bedacht. Met de deskundigheid van de financiële meester kan iedereen een passende hypotheek bij ieders situatie vinden. Door de expertise van de meesters worden moeilijke zaken makkelijker gemaakt. Financiële Meesters helpt graag iedereen met een duidelijk en eerlijk advies. En met iedereen, bedoelen ze ook echt iedereen.

Of u nu uw eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen of wilt kijken naar een andere hypotheek. Ze voorzien iedereen van een passend advies. Hierbij ontzorgen ze van aanvang tot notaris. Kortom, van starters tot gezinnen en van jonge ondernemers tot directeuren. Iedereen een meester bij Financiële Meesters. We hebben het verhaal van Financiële Meesters vertaald naar een treffende commercial in samenwerking met Beyond Awake Collective. Daarnaast hebben we de herkenbaarheid gecreëerd door het realiseren van een levensgroot rente-teken welke terugkomt in vrijwel alle media uitingen. Zie het prachtige resultaat hierboven. Deze commercial speelt een centrale rol in de campagne over diverse media uitingen als de website, Social Media en zelfs een unieke videobrochure die ingezet zal worden. Een mooie manier om 360 graden de boodschap van Financiële Meesters uit te dragen. Zo dat iedereen, altijd en overal, weet dat ze voor onafhankelijk hypotheekadvies bij Financiële Meesters moeten zijn.

Een professionele, gebruiksvriendelijke website voor Financiële Meesters.

De opdracht voor de nieuwe website bestond uit een aantal essentials: professionaliteit, beleving, gebruiksvriendelijkheid en resultaat. De nieuwe boodschap van Financiële Meesters vraagt om een open, helder design waarin alle doelgroepen worden aangesproken. Iedereen moet gemakkelijk gebruik kunnen maken van de website. Iedereen moet direct de informatie kunnen vinden die ze zoeken. En er moeten veel verschillende manieren zijn om in contact te komen met de doelgroep. Daarnaast moest natuurlijk de commercial een centrale rol spelen op de homepage. Door toevoegingen van reviews, inzicht in samenwerkingen en persoonlijke fotografie geeft de nieuwe website een eerlijk beeld weer van het merk Financiële Meesters. Het hoofdkantoor van Financiële Meesters is klaar voor de toekomst met een unieke, professionele maatwerk website van Studio Dircken. Bekijk de website hier: www.financielemeesters.nl

De website inzetten als online landingsbaan voor (nieuwe) klanten.

De nieuwe website die is gelanceerd is vooral gericht op beleving in combinatie met online conversie. De gewenste doelstelling van de opdrachtgever is middels de verschillende woonsituaties nieuwe klanten te informeren op de website met als doel dat ze uiteindelijk het contact opnemen met een Financiële Meester voor een afspraak. In iedere situatie moet de website de gewenste ondersteuning kunnen bieden. Door een duidelijke informatievoorziening en simpele navigatiestructuur in combinatie met handige rekentools kan de websitebezoeker zo zelf de opties naast elkaar leggen. Wanneer de bezoeker daadwerkelijk wil overgaan tot actie wordt de bezoeker gestuurd op het contact met een Meester. De website is technisch maximaal geoptimaliseerd om er in fase 2 actief mee aan de slag te gaan: online marketing. Het doel is dat de website straks een op zich zelf staand (online) verkoopkanaal is vanuit waar Financiële Meesters de doelgroep kan bedienen. Door de verschillende woonsituaties te koppelen aan optimale landingspagina’s fungeert de website daarmee als landingsbaan voor potentiële klanten van Financiële Meesters.

Na het lanceren, gaan we activeren!

Na de lancering van de website, commercial, banners, fotografie, videobrochure en diverse social media kanalen is Studio Dircken aan de slag gegaan met de activering van het merk Financiële Meesters. We geloven in een 360 graden marketing waarin alle beschikbare kanalen worden ingezet om de doelgroep te bereiken en de boodschap over te brengen. Daarom zijn onder andere de volgende middelen ingezet voor de activering: Facebook, Linked In, Landingspagina’s, Retargeting, Google Adwords & Direct Mailing. De langdurige samenwerking tussen Studio Dircken en Financiële Meesters zal ervoor zorgen dat we middels diverse communicatiekanalen succes gaan behalen voor de onafhankelijke hypotheekadviseur. Met als doel de uitrol naar alle andere vestigingen van Financiële Meesters, om zo het merk niet in alleen in regio West-Brabant maar in heel Nederland (online) te laten groeien.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

3