BRANDING, FOTOGRAFIE & WEBSITE

Koninvest Vastgoed
De toekomst maken we zelf.

Koninvest Vastgoed & Studio Dircken

Dynamisch, actuele kennis van de markt en ruim 20 jaar ervaring: dat is Koninvest Vastgoed. Professionals, met inhoudelijke kennis van alle facetten van vastgoed en met de overtuiging dat locatie- en vastgoedontwikkeling in deze tijd vraagt om daadkracht, creativiteit en een integrale aanpak die gericht is op intensief samenwerken. En die samenwerking zochten ze ook met Studio Dircken om het merk Koninvest Vastgoed te re-branden en klaar te maken voor de toekomst. Want de toekomst maken we zelf.

De basis voor de toekomst

Studio Dircken is aan de slag gegaan met een moderne identiteit en een bijpassend concept. Hierbij was het belangrijk de roots van het merk niet los te laten en daarom is vanuit het oude logo een modernisering ontwikkeld. Een nieuwe stijl gekoppeld aan het concept “De toekomst maken we zelf” vormt de basis voor alle communicatie van de opdrachtgever. Dit is doorgevoerd in alle uitingen om zo een consistente en herkenbare stijl weg te zetten voor Koninvest Vastgoed.

Een strakke, moderne website

Dat was de wens. En dat is gelukt. Een nieuwe corporate website voor Koninvest Vastgoed waarin het bedrijf en haar projecten op passende wijze worden gepresenteerd. Het doel van de website: investeerders en vastgoedbeheerders aansturen om het contact op te nemen om samen met Koninvest Vastgoed projecten te gaan ontwikkelen. Door uitgebreid in te zoomen op Koninvest Vastgoed zelf, de projecten en de maatschappelijke samenwerkingen is er een website ontwikkeld waarmee actief naar buiten getreden kan worden om nieuwe opdrachtgevers binnen te halen. Maar ook om een indruk te geven van wat er in de afgelopen 20 jaar is gebeurd. En dat is nogal wat.

Beelden zeggen meer.

En vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook een timelapse en diverse foto’s geschoten waarin de diverse projecten van Koninvest Vastgoed naar voren komen. De timelapse in de header van de homepagina zorgt ervoor dat de websitebezoeker direct gegrepen wordt door het werk en zo een goede impressie krijgt van de projecten. Met zowel project – als personeelsfotografie wordt het persoonlijke karakter van de opdrachtgever benadrukt. Want je doet geen zaken met merken, maar met mensen.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4