Branding, Fotografie & Website

Meesters in Mediation

Meesters in Mediation: scheiden doe je samen.

Meesters in Mediation is een samenwerking aangegaan met Financiële Meesters en daarmee had Studio Dircken de opdracht een nieuwe identiteit te creëren. Echter moest de samenwerking wel duidelijk worden uit de naam en de uitstraling. We hebben de branding, identiteit, concept, commercial, website en huisstijl ontwikkeld. Wederom een opdrachtgever waarvoor we het gehele merk onder handen mochten nemen.

Waarom kies je voor Meesters in Mediation? Dit verhaal hebben we in samenwerking met Beyond Awake Collective vertaald naar bovenstaande commercial.

Een echtscheiding is vaak erg vervelend. Het is een emotioneel en moeilijk moment in het leven met fases van onzekerheid en onrust. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op een betrouwbare, deskundige onafhankelijke steunpilaar die met een duidelijk advies kan ondersteunen in deze vervelende periode. Met de fiscale, financiële en juridische kennis van Meesters in Mediation worden jullie door het proces van een echtscheiding geholpen met een goed advies en een luisterend oor. Zo kom je er samen beter uit en kan je allebei weer verder. Scheiden doe je toch echt liever samen.

Samenwerken met een eigen identiteit.

Gezien de samenwerking met Financiële Meesters hebben we ervoor gekozen binnen deze huisstijl een eigen identiteit en merknaam te ontwikkelen. Zo heeft de opdrachtgever toch een eigen identiteit, maar is voor de doelgroep de samenwerking ook duidelijk. Het resultaat van de huisstijl zie je hierboven. Dit heeft de basis gevormd voor de doorvertaling naar diverse middelen zoals de Social Media kanalen, de website en de commercial. De professionele, betrouwbare uitstraling moet ervoor zorgen dat de drempel zo laag mogelijk is om met Meesters in Mediation in contact te komen in deze lastige periode.

Een informatieve website die de situatie van de bezoeker begrijpt.

De mensen die door een echtscheiding gaan hebben het niet makkelijk. Misschien is de keuze al gemaakt. Of nog niet. Het is hoe dan ook een emotionele, moeilijke periode. Dat is precies de reden dat de website voor Meesters in Mediation met name gericht is op het verschaffen van informatie. Handvaten voor een moeilijke tijd. Duidelijkheid in een onzekere periode. Mocht de websitebezoeker naar aanleiding daarvan nog vragen hebben is het erg simpel om het contact op te nemen en een afspraak in te plannen. De website is gericht op de verschillende situaties waar men doorheen kan gaan gedurende een echtscheiding. Daarnaast is er ook een hoop praktische en juridische informatie te vinden. Bekijk de website hier: www.meestersinmediation.nl

Persoonlijk, oprecht en betrouwbaar.

Omdat niemand erop zit te wachten in zo’n periode het verhaal aan iedereen te moeten vertellen. Of meningen van anderen wil horen. Of simpelweg omdat jullie er nog niet uit zijn samen. In dit soort situaties is het prettig om te weten met wie je te maken hebt. Om te weten dat het een betrouwbare, professionele partij is waarbij je met een gerust hart je verhaal kan doen. Om die persoonlijkheid en betrouwbaarheid van Meesters in Mediation extra te benadrukken heeft Studio Dircken middels diverse fotoshoots professionele fotografie verzorgd. Deze beelden staan centraal in alle uitingen van Meesters in Mediation. Persoonlijke beelden maken het verschil!

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

3