BRANDING, FOTOGRAFIE, VIDEO, COPYWRITING & WEBSITE

Natuurlijk vooruit
met PKF Pallets

PKF Pallets & Studio Dircken

PKF is één van de grootste producenten van pallets, vlonders en fruit- en groentekisten in de Benelux. Er werken ongeveer 120 mensen en de jaarlijkse productiecapaciteit bedraagt 5 miljoen pallets op twee verschillende productielocaties. En dat is natuurlijk een flinke prestatie die ze met de jaren hebben weten weg te zetten. Echter werd het tijd voor een modernisering van het merk PKF. En die modernisering moest in alles doorgevoerd worden. Dus ging Studio Dircken aan de slag gaan met de re-branding (logo, concept, vorm, kleur & tekst), de nieuwe huisstijl, de brochure, een carwrap, de bedrijfs – en personeelsfotografie, video-ontwikkeling en de nieuwe website.

Natuurlijk vooruit met PKF Pallets.

Vanuit dit vertrekpunt zijn we aan de slag gegaan met een vorm-concept wat die vooruitgang symboliseert. Het merk PKF verdiende een mooier podium en daarom is er een bedrijfsbrochure en website ontwikkeld waarin het bedrijf op passende wijze wordt gepresenteerd. Met de juiste video’s en foto’s wordt er een professionele impressie gegeven van de indrukwekkende productielocaties. Het concept is 360 graden doorvertaald zodat er een sterk merk is ontwikkeld wat herkenbaar en consistent communiceert richting haar doelgroepen. PKF Pallets is daarmee klaar voor de toekomst.

PKF Pallets in beeld.

Studio Dircken heeft PKF Pallets geadviseerd de indrukwekkende productielocatie’s, het personeel en de werkzaamheden professioneel in beeld te laten brengen. Beelden zeggen nu eenmaal meer dan woorden. Zo is er een drone-video geschoten op beide locaties en met diverse fotografiesessies is het volledige bedrijf op de gevoelige plaat vastgelegd. Deze unieke beelden maken absoluut een verschil in de indruk die het merk PKF nu achterlaat.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4