Corporate website

QX Real Estate

QX Real Estate & Studio Dircken - Innovative thinking, smart developing.

QX Real Estate is een zelfstandige vastgoedonderneming gevestigd in Rotterdam. QX Real Estate is multidisciplinair en richt zich zowel op de ontwikkeling van als het investeren in vastgoed. Vanuit de vier kernwaarden sustainability, honesty, excellent performance en customer intimacy zijn ze dagelijks bezig met de nieuwste vastgoedprojecten. De opdracht aan Studio Dircken was duidelijk: het ontwerpen en realiseren van een degelijke, moderne corporate website waarin deze kernwaarden centraal staan.

Een prettige samenwerking zorgt voor een snelle realisatie.

QX Real Estate stapte binnen bij Studio Dircken met een duidelijk plan en realistische wensen. Met een scherp oog voor design, duidelijke briefing en een goede communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer hebben we er hierdoor voor kunnen zorgen dat we een snelle realisatie hebben behaald. Een corporate website welke volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en bij beide partijen een tevreden gevoel over het resultaat.

Een professionele, corporate website voor de zakelijke doelgroep.

De nieuwe corporate website van QX Real Estate moet de zakelijke doelgroep aanspreken en daarmee een degelijk, maar modern karakter uitstralen. Door inzicht te geven in het bedrijf, de activiteiten en diverse projecten geeft dit QX Real Estate de kans een visitekaartje af te geven aan potentiële investeerders om het gesprek aan te gaan. Het resultaat mag er zijn! Een tevreden opdrachtgever die met de nieuwe website weer jaren vooruit kan.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

Maak hier uw afspraak
3