Racetrailer.com

The biggest racetrailer fleet in Europe

Racetrailer.com krijgt een nieuwe uitstraling

Racetrailer.com is gespecialiseerd in het verhuren, verkopen, transporteren en ontwikkelen van racetrailers. De focus ligt enkel en alleen op racetransport en daarmee is Racetrailer.com en echte specialist te noemen. De specifieke kennis en ervaring van Racetrailer.com maakt dat zij de ideale partner zijn in de transport branche.

Facebook communicatie, daar zijn waar de doelgroep is

Racetrailer.com liet het niet alleen bij de huisstijlontwikkeling, maar wilde ook een passende uitrol van de nieuwe identiteit op Facebook. Zeer verstandig, want op dit moment maken er zo’n 6,6 miljoen Nederlanders dagelijks gebruik van Facebook. En dat is alleen nog maar Nederland. Facebook is voor Racetrailer.com een geschikte tool om de doelgroep te bereiken. STUDIO DIRCKEN heeft de volledige Facebook vormgeving en doorontwikkeling van de huisstijl voor dit sociale medium onder handen genomen.

Brochure ontwerp, Tastbaar, Uniek & Herkenbaar

In deze online tijd kan juist een uniek stuk drukwerk de juiste indruk achterlaten bij de doelgroep. Door middel van een brochure heeft STUDIO DIRCKEN ervoor gezorgd dat de klanten van Racetrailer.com een tastbare herinnering meekrijgen die voor meer beleving moet zorgen bij de doelgroep.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4