BRANDING, BROCHURE, ACTIVATIES & WEBSITE

Van Den Heuvel Automotive - Nieuwe auto's, alle merken.

Wat uw keuze ook is, Van Den Heuvel Automotive helpt u altijd op weg.

Van Den Heuvel Automotive helpt iedereen aan gepast vervoer. Volgens de visie van het bedrijf is een goed bedrijf flexibel, mobiel en representatief op weg. Ze zijn sterk in elk merk en kunnen vrijwel ieder merk direct leveren. Van bedrijfswagens tot personenwagens en van verhuur tot verkoop. Van Den Heuvel Automotive is al sinds de oorsprong van Studio Dircken een zeer gewaardeerde opdrachtgever en dat maakt dat Studio Dircken binnen deze samenwerking al zeer veel aspecten van de marketing heeft mogen uitrollen. Te beginnen met de ontwikkeling van de identiteit & huisstijl.

Een website waarbij zowel identiteit als aanbod sterk naar voren komen.

Aan Studio Dircken de opdracht om een responsive website te ontwerpen en realiseren waarbij het aanbod, de diensten en de identiteit van Van Den Heuvel Automotive centraal komen te staan. Na uitvoerige brainstorms en strategie bepaling zijn we enthousiast aan de slag gegaan. Hieronder ziet u een impressie. Een converterende, responsive website waarbij de verkoop van zowel nieuwe – als gebruikte bedrijfswagens online gestimuleerd wordt. Daarbij gekoppeld aan het voorraadbeheer systeem om ook interne processen te automatiseren en geïntegreerd met een uitgebreide zoekfunctie om het voor de website bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken het gewenste voertuig te vinden.

Offline ook het verschil maken: de brochure voor Van Den Heuvel Automotive.

In deze online tijden stimuleren wij onze opdrachtgevers vaak ook, wanneer dit passend is, om offline het verschil te maken. Het gaat immers om de combinatie van uitingen waarmee het totaalplaatje gepresenteerd wordt. Studio Dircken heeft voor Van Den Heuvel Automotive een uitgebreide brochure gerealiseerd waarin het gehele verhaal van dit unieke bedrijf gepresenteerd wordt. Een unieke brochure welke mee wordt gegeven aan bezoekers en klanten van Van Den Heuvel Automotive om ook na het bezoek nog een indruk achter te laten.

Gericht de zakelijke doelgroep bereiken en triggeren.

Van Den Heuvel Automotive heeft periodiek zeer interessante acties voor ondernemers en om deze acties de aandacht te geven die ze verdienen zet Studio Dircken regelmatig direct mailings in gericht om de ondernemer te bereiken en te attenderen op deze acties. Zo ontvangt de doelgroep regelmatig een update en krijgen ze unieke aanbiedingen om de betrokkenheid en de verkoop te verhogen.

Bedrijfsreportage Van Den Heuvel Racing

Naast alle bovenstaande uitingen is Studio Dircken ook betrokken bij het in beeld brengen van de nevenactiviteiten van Van Den Heuvel Automotive. Zo ziet u hier een aantal foto’s die laten zien dat Van Den Heuvel Automotive veel meer doet dan alleen bedrijfs – en personenwagens leveren aan de klanten. Het is meer dan werk, het is een passie.

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4