WEBSITE, INTRANET & FOTOGRAFIE

De volgende stap voor de Zorggroep West-Brabant

De Zorggroep West-Brabant & Studio Dircken

Zorggroep West-Brabant is een B.V. onder een coöperatie van 95 huisartsen in de regio westelijk West-Brabant en Tholen. De zorggroep heeft als doel haar huisartsen te ondersteunen in het gezamenlijk realiseren van toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige multidisciplinaire zorg voor patiënten met een chronische aandoening. Deze dienstverlening gaat steeds meer online plaatsvinden middels de website en de intranetomgeving. Om hierin de volgende stap te zetten werd het tijd voor vernieuwing. ZGWB heeft een pitch uitgeschreven die door Studio Dircken unaniem is gewonnen. Een mooi vertrekpunt voor een fijne samenwerking!

Content: de grootste uitdaging

Een van de grootste uitdagingen van dit project was het structureren van de informatie op basis van de verschillende doelgroepen. De nieuwe website van de ZGWB moest een online platform worden waar voor zowel de huisartsen, de ketenpartners, als de particulieren de gewenste informatie snel en gemakkelijk kunnen vinden. Gebruiksvriendelijkheid stond daarbij hoog in het vaandel. Met de filtermodule op de homepagina kan er direct een keuze gemaakt worden om zo de doelgroep zo snel mogelijk bij de juiste informatie te krijgen. Dat in combinatie met het rustige, moderne design zorgt voor een platform wat klaar is voor de toekomst!

Persoonlijke fotografie maakt het verschil.

Zo hebben we op verschillende locaties fotografie sessies gehouden om de praktijk en de medewerkers van ZGWB goed in beeld te brengen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling die voor elke doelgroep herkenbaar is. Na de realisatie van de website staat de ontwikkeling van de nieuwe intranetomgeving op de planning. Vanuit daar gaan we optimaliseren en nemen we ook de praktijkwebsites onder handen met ons andere project: Mijn Online Praktijk. Zie hiervoor de website www.mijnonlinepraktijk.nl

Relevante Projecten

Bekijk de volgende projecten ook eens.

4