Responsive ontwerp

Responsive ontwerp

Responsive ontwerp

Responsive ontwerp is een manier van ontwerpen waarbij gebruikers van verschillende apparaten en schermformaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring geboden wordt. Door de indeling – en de content – te ontwerpen aan de hand van de beschikbare ruimte ontstaat een ervaring die beter past bij de manier waarop een website wordt bezocht.

Waarom responsive ontwerp?

Het aantal mensen met een mobiele internetverbinding blijft stijgen. Dat wil zeggen dat mensen met allerlei schermformaten, met andere behoeftes en een andere context websites bezoeken. Dit zorgt voor een nieuwe situatie, waardoor er automatisch de vraag wordt gesteld of de website ‘responsive’ is. Websites worden hedendaags op een zodanige manier ontworpen dat ze te bekijken zijn op verschillende schermformaten en voor verschillende behoeftes van de gebruikers aangepast zijn. Dit zorgt voor een optimale ervaring bij bezoekers, op welk apparaat dan ook!

De voordelen

  • Eén URL
  • Beter zichtbaar in zoekmachines als Google
  • Enkel één website te onderhouden
  • Voorbereid op de toekomst

Het ontwerp

Studio Dircken zorgt voor een uniek design. Enkele factoren spelen bij het maken van het ontwerp een rol. De laatste trends inspireren ons, waardoor uw ontwerp geheel in lijn is met hetgeen wat u wilt uitstralen. De websites zullen responsive geprogrammeerd worden. De optimale leesbaarheid blijft op deze manier gewaarborgd.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3