Webshop ontwerp

Webshop ontwerp

Webshop ontwikkeling

Het online winkelen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het blijft steeds populairder worden in de maatschappij. Echter kost de opzet en het onderhoud van een webshop veel tijd en heeft het daarnaast de nodige tijd en aandacht nodig. Dat is de reden dat Studio Dircken een webshop ontwikkeld waarbij u zo weinig mogelijk tijd hieraan kwijt bent.

De werkwijze

Er wordt samen met u gekeken wat voor soort winkel aansluit bij uw bedrijf. Wanneer dit in kaart is gebracht, gaat Studio Dircken voor u aan de slag met de webshop ontwikkeling. Wanneer de webshop gerealiseerd is, zal u op de hoogte zijn van de werking en mogelijkheden. Alles wordt op een simpele, maar duidelijke manier uitgelegd, waardoor u hierna uw webshop zelfstandig kan onderhouden. Wij begeleiden onze klanten dus gedurende het hele traject, maar ook erna.

Magento

Een goed ontwerp is logischerwijs bepalend voor het succes van de webshop. Het moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar bijvoorbeeld ook toepasbaar op verschillende mobiele apparaten. Dat is de reden dat STUDIO DIRCKEN gebruikt maakt van een Magento webshop. De voordelen van deze webshop worden voor u even op een rijtje gezet:

  • Zeer goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Overzichtelijk
  • Uitgebreid
  • Bewezen techniek

Onze ervaring met Magento is dat het een betrouwbaar en stabiel platform is. Daarom helpt Studio Dircken u graag met de ontwikkeling van uw Magento webshop. Wij streven naar gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. Zowel voor de klant als voor u moet het duidelijk zijn op welke manier een aankoop gedaan kan worden. Bij de betaling zal de klant kiezen voor een veilige betaalomgeving die bij hen bekend is. Voorbeelden hiervan zijn iDeal of Mastercard. Studio Dircken zorgt ervoor dat deze betaalomgevingen goed werken op uw website.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3