Website ontwerp

Website ontwerp

Website ontwerp

Een goed ontwerp van een website is een must. Het uiterlijk is namelijk het eerste waar de bezoekers je site op beoordelen. Mensen zijn in eerste instantie sceptisch en daarom is een eerste indruk streng. Daarom is het essentieel om een hele goede indruk te maken met uw website.

Een likje verf

Niet alleen het laatste likje verf, of terwijl het uiterlijk, van de website is belangrijk. Andere factoren spelen een net zo’n belangrijke rol bij het succes van een website. Het draait namelijk ook om gebruikersvriendelijkheid. De gebruikersvriendelijkheid zorgt namelijk voor het slagen van een website als commercieel middel.

Een succesvol ontwerp

De basis van de website moet in eerste instantie staan als een huis. Wanneer uw website niet goed ontworpen is, is de kans groot dat weinig bezoekers daadwerkelijk overgaan tot de bedoelde actie. Dit kan een vorm van aankoop zijn, maar ook het daadwerkelijk aanvragen van een offerte of het overbrengen van de juiste informatie. De website een eerste prioriteit maken is daarom een juiste keuze. Bij het maken van deze keuze geeft u de voorkeur aan optimalisatie. Deze optimalisatie zal resulteren in een goede eerste indruk. Puur door het wekken van deze goede eerste indruk kan er mond op mond reclame opgewekt worden. Zoals bij velen bekend is, is mond op mond reclame nog vele malen effectiever dan online adverteren. Een win-win situatie dus.

Het belang van een website

Het is nu duidelijk dat het hebben van een goede website van essentieel belang is. De meeste winst valt namelijk te behalen op de website zelf en niet met middelen die naar uw website lopen.

 

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3