Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Meer dan 90% van de gebruikers van het internet zoekt via Google. Dat is de reden dat het belangrijk is voor een bedrijf om de vindbaarheid te vergroten op deze zoekmachine. De vraag die veel mensen hebben is op wat voor manier een bedrijf hoger in google komt. Studio Dircken begrijpt uiteraard dat dit voor elk bedrijf belangrijk is en daarom doen wij graag ons best om uw website zo hoog mogelijk in Google te laten verschijnen. Een aantal aspecten spelen hierbij een rol. Het is ten eerste belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is ingericht. Sinds 17 maart 2016 is zelfs gebleken dat Google hiervoor websites gaat belonen. Ten tweede moet de inhoud kwalitatief zijn, waarbij er een linkprofiel gehanteerd wordt welke gevarieerd is.

Wat wordt er gedaan?

De structuur en de inhoud van uw website zullen geoptimaliseerd worden. Wij laten een bepaalde zoekterm met regelmaat terugkomen in een tekst op de site, dan begrijpt Google dat de website relevant is. Het automatische gevolg is dat Google uw website dan hoger in de resultaten zet, waardoor u logischerwijs meer bezoekers krijgt. Het is bij u namelijk vast ook bekend dat bij het lezen van pagina één en twee uw gedachten al wat afdwalen. Daarom is het essentieel dat u zo hoog mogelijk in de resultaten komt te staan.

En nu?

Na onze zoekmachine optimalisatie bent u beter vindbaar voor consumenten. Een goede vindbaarheid heeft nog een voordeel. Dat is betrouwbaarheid en merkbeleving van het bedrijf. U laat namelijk op deze manier zien dat u de behoeftes van de klant kan voorzien met uw bedrijf. Het enige wat er nu nog rest te gebeuren, is de website op de juiste manier te promoten. Ook hiervoor bent u bij Studio Dircken aan het goede adres.

Wat doen we?

Het reclamevak is breed en onze expertise dus ook! Samen bepalen we de juiste mix om uw merk verder te brengen.

3